Первинна профспілкова організація Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького щиросердно вітає Вас із ювілейною життєвою датою!

Ви – талановитий керівник, якому завжди властиві глибока думка, пафос гуманізму, неприхованість відвертого патріотизму і виправданий прагматизм. Рівновага і взаємодоповнюваність цих якостей і становлять неповторний стиль Вашого керівництва. Ви неодноразово доводили свою підтримку профспілкового руху виконанням зобов’язань за колективним договором, піклуванням про членів профспілки, дотримання чинного законодавства України, що стало запорукою творчого неспокою і сприятливого морально-психологічного клімату в колективі.

Принципова й водночас толерантна Ваша позиція сприяє реалізації трудових, соціально-економічних, духовних прав та інтересів членів колективу університету та їхніх сімей, слугують утвердженню ідеалів справедливості, добра та гуманізму.

Відкриття нових, цікавих і перспективних спеціальностей, налагодження конструктивного діалогу з державною владою та органами місцевого самоврядування, активізація міжнародного співробітництва, партнерські стосунки з іншими закладами вищої освіти – усе це і багато іншого, значного, вагомого, суттєвого стало незаперечними фактами наших успіхів, дякуючи, передусім, Вашому енергійному керівництву як першої особи університету, небайдужості й щоденній копіткій праці.

То ж нехай Ваша невичерпна енергія й надалі заряджає кожного з нас на благі справи, а високий професіоналізм і працездатність створюють упевнену перспективу процвітання нашого навчального закладу. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Нових успішних і захопливих життєвих доріг, вельмишановний пане Ректоре!

З повагою
голова первинної профспілкової організації     

Анатолій Стеценко

Залишити відповідь