Захід організовано у межах великого зимового збору коштів для підтримки наших військових-випускників. Проходив він під гаслом «Наші донати їх зігрівають». На аукціоні було виставлено кілька лотів від відомих спортсменів. Охочих придбати цінну спортивну річ і задонатити на ЗСУ було багато, тому за деякі насправді доводилося поборотися.

Продалися й футболки з автографом найкращого футболіста року в українській Прем’єр-лізі 2021, 2022 років, нападника футбольної команди «Дніпро-1» та збірної України, вихованця черкаського футболу, студента ЧНУ Артема Довбика. Благодійну скарбницю для військових із цих лотів поповнили на 8 300 грн.

На початку повномасштабного вторгнення російського агресора Артем на благодійному аукціоні продав ігрову форму, у якій забив пам’ятний гол шведам на Євро-2020, та перерахував на потреби ЗСУ 100 тис. грн.
Пішла з молотка й футболка з автографами всіх членів команди футбольного клубу Першої ліги «ЛНЗ» (Черкаси). ЇЇ було викуплено за 1500 грн. Університетський благодійний ярмарок приніс рекордну суму: майже 100 тисяч грн