23 жовтня відбулося чергове засідання профкому.

Бурхливе обговорення викликало перше питання порядку денного щодо проєктивних змін до статті 61 Закону України «Про освіту» та визначення оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників за окремим спеціальним законом.

Згідно з планом роботи профкому проаналізовано звернення працівників та студентів до профкому, які надійшли з 01.01.2019 по 23.10.2019. Загалом було зареєстровано 496 письмових звернень від спілчан, серед яких такі, що стосуються грошової допомоги, заохочення до ювілейних дат, проведення заходів в університеті, харчування малозабезпечених студентів, оздоровлення дітей в літніх таборах «Мрія» та «Дніпровська хвиля».

Прийнято рішення про проведення 13 листопада 2019 року в спортивній залі навчального корпусу № 3 спортивні змагання між інститутами та факультетами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького «Студентські ігри», присвячені Дню студента

На звернення, які надійшли протягом жовтня 2019 р. з профспілкового бюджету виділено коштів у сумі 2 тис. грн. на харчування малозабезпечених студентів та 10 тис. грн. – на виплату грошової допомоги членам первинної профспілкової організації.

Залишити відповідь