Семінар «Proforg Meetup 2021» відбувся на базі навчально-спортивного комплексу «Сокирно». Подію організатори провели для студентів-профгрупоргів та членів профспілки.

Розпочалась навчальна пригода із знайомства учасників одне з одним за сприяння психологині Ірини Дударенко. Опісля на студентів чекав виступ Ігоря Погрібного, голови Первинної організації Профспілки. Учасники дізналися про історію профспілкового руху. Сусанна Восканян, заступниця голови по роботі з студентами, поділилася профспілковими лайфхаками, які набула з власного досвіду.

Протягом дня студенти смакували чаєм, кавою та солодкими смаколиками.

Після обідньої кави-паузи, Руслан Пархоменко, заступник голови Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України у справах молоді та студентів, виступив з презентацією, щоб пояснити важливість активної молоді в діяльності організації. Потому на студентів чекав тренінг “Психологічне командотворення” від психологині Ірини Дударенко. Після виступу студенти смакували ароматною кашею з м’ясом та овочами. Пообідавши, учасники розпочали квест, у якому було 7 різних творчих локацій. Кожна з п’яти команд отримала емоції та солодку винагороду.

Співорганізатор міту, Руслан Пархоменко, зазначає: «Я дуже радий що ми організували цю подію, оскільки у нас був рік паузи у зв’язку з карантином. Основною метою було познайомити студентів не лише одне з одним, а й з профспілкою. Шість годин, які минули, були різнобічними. Інформація, яку надавали студентам, є корисною для розуміння діяльності профспілок та того, що організація може конкретно дати студентам».

Враженням від поїздки поділився студент 1-PR Денис Малюк: «Усе супер! Дуже круто проведений час. Я не жалкую. PS: каша на висоті!»