Сьогодні розпочав свою роботу дитячий табір «Дніпровська хвиля» з денним перебуванням при Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Цей осередок відпочинку організовано для дітей та онуків працівників вишу завдяки спільним зусиллям керівництва та профкому. Табірна зміна охоплює 61 дитину віком від 6 до 14 років, яких відповідно до віку поділено на три загони «Кульбабки», «Смішарики» і «Фіксики».

Функціонування табору забезпечують директор − Рясна Олена Вікторівна та її заступник – Дунаєвська Ольга Григорівна. Принагідно зазначити, що безпосередню роботу з дітьми забезпечують вихователі, а саме студенти ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтв Ірина Жалбе, Оксана Братун, Альона Гаменко, Юлія Канівець, Анна Лисенко, Сніжана Петришина та керівники з фізичного виховання студенти ННІ фізичної культури, спорту і здоров`я Дато Гуцало та Марина Шокало. Студентки ННІ іноземних мов Маргарита Алєксєєва та Ольга Гудима проводитимуть заняття з англійської мови.

Кожен день буде насичений цікавими подіями. Це і різноманітні екскурсії, і рухливо-пізнавальні квести, і майстер-класи з орігамі, аплікації-рванки, альпінізму, легкої атлетики, робототехніки, експерименти з хімії та фізики. Не залишать часу сумувати спортивно-розважальні ігри та змагання на майданчиках студентського містечка, міських парків та пляжу. 
Для вихованців табірної зміни «Дніпровська хвиля» заплановано також два виїзди на університетську базу відпочинку в Сокирно.

Залишити відповідь